De nieuwe waterproof Xtronic servo’s van HobbyTech

HobbyTech, het merk van het franse bedrijf Imodel, introduceert een serie waterproof servo’s onder de naam Xtronic. De servo’s zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met metalen en kunststof tandwielen.

De eerste introductie bestaat uit een serie van vier verschillende waterproof servo’s, welke allen analoge aansturings-elektronica hebben en voorzien zijn van een aluminium behuizing voor een optimale warmte afvoer. Alle modellen van de Xtronic serie zijn geschikt voor ‘normale’ 6Volt ontvanger accu’s en hebben een laag stroom gebruik van 0,5 Ampère.
Zoals gemeld worden er vier modellen geïntroduceerd; een 3kg/cm (@6Volt) versie, een ‘low profile’ 6kg/cm versie, een 9kg/cm versie en een extra krachtige uitvoering met 13kg/cm trekkracht.
Bijna alle typenamen zijn logisch gekozen; zo heet de 6kg/cm uitvoering XT (Xtronic) W06MG, de 9kg/cm XT W09MG, de 13kg/cm XT W13MG en de 3kg/cm heet XT 03, deze heeft geen toevoeging MG (van Metal Gear) aangezien deze als enige voorzien is van kunststof tandwielen.

De HobbyTech Xtronic servo’s zijn binnenkort beschikbaar via de vakhandel, de advies verkoopprijs van de W03 is € 11.45, de W06MG kost € 16.90, de W09MG kost € 19.90 en de W13MG kost € 23.40.

Meer informatie: www.imodel.fr

Reacties zijn gesloten.