On-road fun dag op zondag 19 mei bij Model Racing Midland

Voor de eerste keer organiseert Stichting RC-Promotie in samenwerking met M-auto magazine en Model Racing Midland een on-road fundag op dit mooie bochtige circuit in het midden van het land, het circuit van Model Racing Midland in Lelystad.

Een fundag waarbij voor een kleine bijdrage zowel brandstof als elektro gereden kan worden en het is de bedoeling er gewoon een gezellige dag van te maken, zonder verplichtingen. Er is eigenlijk maar 1 regel: we rijden met zijn allen dezelfde kant op!

Ook zullen er demonstraties gehouden worden van ervaren wedstrijdrijders en de organisatie gaat op zoek naar de mooiste auto! Heb je hulp nodig bij het afstellen van je auto? Er zullen genoeg mensen aanwezig zijn om je hierbij te helpen. Kom langs en maak er een gezellige dag van! Het circuit is voor zowel brandstof als elektro, het is optimaal geschikt voor de klasse 1:10 en kleiner. Er is ook een kantine aanwezig voor de nodige versnaperingen.

Aanvangsttijd: vanaf 9.30 – 17.00 uur
Verloting: rond 16.00 uur
Deelnameprijs: ˇ 5,–

Het bewijs van betaling dat je ontvangt is tevens het deelnamebewijs voor de verloting!

Meer informatie: www.rc-promotie.org

Reacties zijn gesloten.