De nieuwste uitgave van het blad ‘Modelbouw Aktueel’ ligt in de winkel.

Naast het magazine M-Auto kent Nederland nog een modelbouw magazine, namelijk de Modelbouw Aktueel. Dit is het oudste modelbouw blad van Nederland, waarin alle vormen van afstand bestuurde modellen (vliegen, varen en rijden) worden belicht.
Eén van onze RC-Junkies leden, Roelof Tooms, is een regelmatige schrijver voor dit blad en heeft heeft in deze uitgave een uitgebreide review van de Traxxas Nitro Stash geschreven met prachtige foto’s.

Behalve de review die door Roelof is geschreven staat in deze uitgave een bouwverslag van de nieuwe Formule 1 auto van Serpent, de F110. Met deze schaal 1 op 10 Formule 1 auto gooit Serpent hoge ogen vanwege een geheel eigen en realistisch ontwerp van de voorwiel ophanging. In de uitgave van deze maand staat ook een interessant artikel over de geschiedenis van de ‘konings klasse’, de 1:8 onroad klasse. Verder een lekker leesbaar verslag van een meeting van de Belgium Bigscale Owners.

Omdat het de Modelbouw Aktueel alle takken van de modelbouw behandeld zijn er ook diverse bouwverslagen van vliegtuigen, helikopters en boten te lezen.

En last-but-not-least als het je nog niet opgevallen is; Modelbouw Aktueel heeft sinds kort ook een geheel vernieuwde website met nieuws, video’s en andere artikelen; bezoek de website hier: www.ModelbouwAktueel.nl
Deze nieuwste uitgave van het maandblad Modelbouw Aktueel is bij veel boekhandels leverbaar, een losse uitgave kost €6.95

[klik op een afbeelding om deze te vergroten]

meer informatie: www.modelbouw-aktueel.nl

Reacties zijn gesloten.