De eerste uitgave van 2014 van het M-Auto magazine ligt in de winkel

De nieuwste uitgave van het Model Auto Magazine M-Auto, tiende jaargang no. 59 van januari/februari 2014, ligt weer in de winkel en de abonnees hebben het blad weer in de bus gekregen. Ook deze uitgave staat weer vol met testen, reviews en nieuws over radiografisch bestuurde modelauto’s en slotcars.

In deze eerste uitgave van het nieuwe jaar staan verslagen van onder andere de nieuwe 1:10 elektro rally auto Losi TEN Rally-X, een fraaie, grote rally auto welke voorzien is van het elektronische Active Vehicle Control systeem. Verder een bouw verslag en review van de Tamiya M06-L in Volkswagen Kever uitvoering, de Kyosho Mini-Z Sports MR-03, een Vaterra 1969 Chevrolet Camaro SS 1:10 elektro onroad auto en nog veel meer.
De fraaie midden poster is ditmaal een fraaie actiefoto van de Losi TEN Rally-X.

Natuurlijk is er veel aandacht voor nieuws en techniek; onze eigen RC-Junkie Jaap heeft een uitgebreid artikel geschreven over Li-Po accu’s, over de techniek, de samenstelling en het laden van deze accu’s. Ook de LRP S10 Blast Speed-kit en de nieuwe zender van Carson, de Reflex Ultimate Touch, worden uitgebreid beschreven.
Het gaat te ver om alle onderwerpen hier te melden, maar behalve bovengenoemde artikelen staat er nog veel meer reportage, verslagen en artikelen in deze nieuwe uitgave van het M-Auto Magazine.

Het nieuwe M-Auto Magazine mag je eigenlijk niet missen en het blad is verkrijgbaar bij de kiosk, de modelbouw winkels of online op de website van M-Auto voor slechts €5,95

Meer informatie: www.M-Auto.nl

Reacties zijn gesloten.