Carisma Porsche 959 “Dakar Rally” – 1:8 elektro Rally RC auto

Carisma, een producent die al jaren bestaat, maar vaak een beetje onderbelicht blijft, toonde op de ToyFair in Nürnberg hun nieuwste en zeer gedetailleerde 1:8 elektro rally model Porsche 959 “Dakar Rally” welke is gebaseerd op het nieuw ontwikkelde M48S chassis.

De Carisma Porsche 959 “Dakar Rally” is voorzien van een kunststof ‘badkuip’ chassis en wordt, middels een centrale cardan-as en drie (tandwiel-)differentiëlen, aangedreven op alle vier de wielen.
Het 4WD chassis is voorzien van onafhankelijke wielophanging met korte draagarmen voor een echte ‘scale appearance’. De demping wordt verzorgd door grote olie gevulde schokdempers en het model is standaard voorzien van ‘high-traction’ semi-slick banden.

De Carisma Porsche 959 “Dakar Rally” wordt geleverd als RTR (Ready-to-Run) model en is dus geheel gebouwd, afgesteld en voorzien van een fraai gespoten body. De auto heeft waterdichte elektronica; de ESC (snelheids regelaar), de 3000kv brushless motor, de radiobox en de stuurservo zijn allemaal waterbestendig. De auto is voorzien van een 2.4GHz zender en ontvanger.
De fraaie Porsche 959 body is officieel gelicenseerd door Porsche en kan worden voorzien van een optionele verlichtingsset bestaande uit LED’s voor de koplampen en achterlichten.

Technische gegevens:
Hoogte: 180mm
Voorwiel maat: ø85mm x 35mm(width)
Achterwiel maat: ø85mm x 40mm(width)
Lengte: 520mm
Breedte : 231mm
WHEELBASE : 280mm

Meer informatie: www.carisma.com

Reacties zijn gesloten.