HPI Ken Block GRC Fiesta WR8 3.0 in schaal 1 op 8 met nitro motor

HPI heeft een nitro uitvoering van de ‘Ken Block’ WR8 geïntroduceerd welke is uitgerust met een HPI 3.0 Nitro motor. Deze nieuwe uitvoering van de populaire rally auto is een officieel gelicenseerde replica van Ken Block’s Global Rallycross Ford Fiesta H.F.H.V. in de zeer fraaie ‘blue and black’ GRC uitvoering.

Na de GRC Micro RS4 in schaal 1:18 heeft HPI Racing de ‘Ken Block Fiesta’ ook in de schaal 1 op 8 uitgebracht op basis van een nitro uitvoering van het populaire WR8 chassis. De Global Rallycross Fiesta WR8 3.0 is voorzien van een nitro motor met een cilinder inhoud van 2,9cc met de naam Nitro Star G3.0 HO (High Output). De auto is eveneens verkrijgbaar in een elektro uitvoering met een 4000Kv Vector brushless motor.

De nieuwe nitro uitvoering van de HPI Ken Block GRC Fiesta WR8 3.0 wordt geleverd als RTR (Ready To Run) set inclusief vrijwel alles wat nodig is om te kunnen rijden. De auto is geheel gebouwd, geheel afgesteld en klaar voor het eerste gebruik inclusief 2,4Ghz zender en ontvanger. Het enige wat nog nodig is, is brandstof, een brandstof fles en een gloeiplugsteker. Het chassis heeft vierwielaandrijving door middel van 3 differentiëlen, verstelbare schokdempers, stabilisator stangen voor en achter en dubbele schijfremmen.

De nieuwe HPI rally auto heeft een hele mooie Ken Block’s Global Rallycross Ford Fiesta H.F.H.V. body welke een vrijwel exacte van Ken Blocks Rallycross Ford Fiesta is. Het fraaie model is voorzien van replica 11-spaaks Speedline GRC wielen in -de voor Ken Block kenmerkende- licht-blauwe kleur. De wielen zorgen voor een echte ‘scale replica’ look en zijn voorzien van semi-slick HPI banden gemaakt van echt rubber.

De HPI Ken Block GRC Fiesta WR8 3.0 in schaal 1 op 8 met nitro motor is leverbaar vanaf maart 2014 via de vakhandel.

Specificaties:
Lengte: 485mm
Breedte: 227mm
Hoogte: 172mm
Wielbasis: 300mm
Banden diameter: 80mm
Aandrijving: Full-Time Shaft 4WD

Meer informatie: HPI-Racing.com – Kit no. 112868 – WR8 3.0 RTR with Ken Block GRC livery and 2.4GHz Radio System – 1/8th SCALE 4WD RALLY CAR

Reacties zijn gesloten.