Kyosho Ultima RB6 met brushless ‘Neon One’ set in RTR uitvoering

Kyosho heeft de nieuwste uitvoering van de auto waarmee Jared Tebo het 2013 IFMAR World Championship 2WD 1/10 won nu uitgebracht als RTR uitvoering met hoogwaardige ‘Neon One’ Brushless set. De nieuwe RB6 ‘Neon One’ wordt geleverd als readyset inclusief Syncro KT-201 2,4gHz zender met LCD scherm en ontvanger.

Het chassis is bij deze hoogwaardige wedstrijd uitvoering gemaakt van aluminium en biedt plaats aan vele verschillende modellen acccu; zowel stickpacks, saddlepacks als ‘shorty’ LiPo’s kunnen geplaatst worden in de accuhouder.
Het fraaie model is voorzien van een sensorloos brushless ‘Neon One’ systeem bestaande uit een 540-size motor van 2.700Kv met bijpassende ‘Neon One’ regelaar. De Kyosho Ultima RB6 Neon One heeft rondom ‘Big Bore’ oliegevulde schokdempers met instelbare veerspanning waarmee alle vier de wielen onafhankelijk geveerd zijn.

De Neon One brushlesss motor is aan de achterzijde gemonteerd en dankzij de efficiënte aandrijving biedt de auto maximale tractie op alle soorten terrein. Bovendien kan het chassis worden omgebouwd naar een ‘mid-motor’ configuratie (met optionele onderdelen) voor banen met hoge grip, zoals indoor tapijt offroad banen. Net als veel 1:8 4WD buggies is het chassis van de Ultima RB6 voorzien van een kickup aan de voorzijde en mudguards aan de zijkant van het chassis.

De aandrijving is compact en draait heel soepel. De motor en transmissie bevinden zich zeer laag in het chassis voor een laag zwaartepunt wat bijdraagt ​​aan de goede balans van het model in elke situatie. De tandwieltrein in de transmissie van de rear-motor versie is voorzien van 3 tandwielen en brengt de aandrijf krachten over via een tandwiel differentieel op de achterwielen. De aandrijving wordt beschermd door een instelbaar slip-differentieel op het hoofd aandrijf tandwiel.

De nieuwe Kyosho Ultima RB6 met Brushless ‘Neon One’ set in RTR uitvoering is verkrijgbaar via de vakhandel en heeft een advies verkoop prijs van €299.-

Eigenschappen:
• Big Bore hydraulische schokdempers
• High-performance racing chassis van aluminium
• Compatibel met Stickpack, Saddlepack of Shorty LiPo accu’s
• Tandwiel differentieel
• Instelbare schokdempers en vering
• Geavanceerde veersysteem met een innovatieve lay-out
• Bovendraagarmen armen met L/R draad
• High-Downforce aerodynamisch geoptimaliseerde body
• Veel bevestigingspunten voor de schokdempers
• Variabele positie van de batterijen voor de perfecte balans

Meer informatie: Kyosho.de – 1:10 EP 2WD RTR Ultima RB6 – Artikel-Nr: 30858

Reacties zijn gesloten.