Speed Power OTA-R31 Drif Kit – 1:10 elektro RTR drift car voor een scherpe prijs

Het in drift-auto’s gespecialiseerde bedrijf Speed Power heeft een nieuwe Drift-kit geïntroduceerd met de naam ‘OTA-R31’. De prijs van deze nieuwe 4WD drift auto met 3-riems aandrijving is laag gehouden door hem als ‘kaal’ chassis te leveren, zonder body of elektronica.

De Speed Power OTA-R31 Drift Kit wordt bijna kant-en-klaar gebouwd geleverd als ‘roller’, wat inhoudt dat het chassis met aandrijving is voor gemonteerd en dat onder andere de bumpers nog aan het chassis bevestigd moet worden. De elektronica (stuurservo, ontvanger, motor en regelaar) zal separaat aangeschaft moeten worden, want dat is niet inbegrepen bij de kit. Ook wordt het Speed Power OTA-R31 Drift Kit chassis geleverd zonder body, zodat nieuwe eigenaar een body naar eigen voorkeur kan monteren. Dankzij de ‘standaard’ wielbasis van 260mm passen vrijwel alle 190mm brede 1:10 bodies.

De Speed Power OTA-R31 Drfit Kit heeft instelbare oliegevulde schokdempers met schroefdraad, 4WD middels drie transmissie riemen en een voor- en achter-differentieel. De auto wordt geleverd inclusief speciale drift banden op fraaie velgen. Er wordt een set extra rubberen banden mee geleverd voor als je een keer niet wilt driften, maar gewoon op asfalt racen. De gehele aandrijving is voorzien van kogellagers, zowel de wielassen, de tandwielen als de differentieels zijn voorzien van lichtlopende exemplaren.

Opvallend is dat er maar heel weinig aan de wielophanging is af te stellen; de bovenste draagarmen en stuurstangen zijn niet instelbaar en van een vaste lengte. De geometrie staat garant voor een optimale drift prestatie, althans volgens de fabrikant.
Omdat het in de drift-scene gebruikelijk is dat een auto voorzien wordt van vele hop-ups, tuning parts en ‘bling-bling’ zijn er voor de Speed Power OTA-R31 Drift Kit talloze hop-up en tunings parts ontwikkeld, vele onderdelen van aluminium in vele kleuren en hoogwaardige carbon onderdelen.
De advies verkoop prijs van de Speed Power OTA-R31 Difit Kit is US$ 149.- (~ €110,-) via de website van de fabrikant, waar ook alle tuning parts te bewonderen zijn.

Features :
-90% Assembled chassis ready kit.
-Wheelbase 260mm
-Full ball bearing
-OTA-R31 suspension
-Bathtub chassis
-Front gear diff.
-Front & rear universal swing shaft
-Included drift tires / rubber tire set

Meer informatie: www.speedpowerrc.com – Speed Power OTA-R31 Drift Kit

Reacties zijn gesloten.