Kyosho 2WD Scorpion B-XXL VE Buggy in Elektro en Nitro uitvoering

Met de nieuwe Scorpion B-XXL VE heeft Kyosho een RTR buggy geïntroduceerd welke een indrukwekkend formaat heeft. De grote achterwiel aangedreven Buggy (schaal ongeveer 1 op 7) is voorzien van een krachtige een waterdichte brushless set met veel vermogen, of naar keuze een krachtige nitro motor.

De Kyosho 2WD Scorpion B-XXL VE is voorzien van een 3mm dik aluminium chassis en heeft aan beide zijden verstevigingen voor een optimaal stevig chassis. De auto heeft een ‘heavy duty’ aandrijflijn welke volledig voorzien is van kogellagers inclusief een instelbare slipper clutch ter bescherming van de aandrijflijn. De buggy is voorzien van grote en brede ‘Dessert block’ banden op beadlock velgen, die veel grip bieden op verschillende ondergrond.

De wielophanging is rondom onafhankelijk, geheel instelbaar en voorzien van ‘oversized’ oliegevulde schokdempers met lange veerweg. De body heeft de authentieke uitstraling van een woestijn buggy met robuuste voorbumper, lampen en achterspoiler welke allen overeenkomen met moderne woestijn buggy’s. De body is eenvoudig negentig graden naar boven te kantelen voor een optimale toegang tot het chassis en de motor.
Kyosho heeft voor dit nieuwe model gekozen om waterdichte elektronica te monteren en daarmee is Scorpion B-XXL Fun geschikt om in alle weersomstandigheden te rijden. De twee servo’s zijn volledig waterdicht en de ontvanger is ondergebracht in een waterbestendige ontvangerbox .

Opvallend is dat het model meteen in een nitro en elektro uitvoering wordt geleverd; beide uitvoeringen zijn naast elkaar ontwikkeld en delen vrijwel alle onderdelen behalve de 5,2cc (.32ci) nitro motor en de Vortex 7 2250Kv Brussless motor met snelheidsregelaar. Beide modellen worden geleverd als RTR (Ready-to-Run) wat inhoudt dat de auto’s geheel gebouwd, afgesteld en gereed voor het eerste gebruik wordt geleverd inclusief een 2,4GHz 2,4GHz Syncro zender met LCD scherm.

Features
• Rijklaar gebouwde ReadySet met 2,4GHz Syncro LCD-zender systeem
• XXL.32R Nitro-Motor óf
Vortex XXL VE Water Protect regelaar plus
• XXL Tank van 200ml
• Chassis uit 3mm Aluminium
• Waterdichte Servo’s voor stuur en gas/rem
• Water bestendige ontvangerbox
• 2.4GHz-zenderset Syncro KT-201
• Extra grote oliegevulde schokdempers
• compleet gekogellagerd
• Motor-Stop-Schakelaar
• Flip-Top body design voor eenvoudige toegang tot de elektronica
• Instelbare wielophanging
• Extra grote Dessert Block banden op Beadlock velgen
• 17mm Wielopnemers
• Extreem robuste ‘Heavy Duty’ aandrijving
• Instelbare Slipper-Koppeling
• ‘Gull-Wing Design’ vooras
• Middenmotor Chassis Layout
• Heavy Duty zijkant bescherming

Meer informatie: Kyosho.de

Reacties zijn gesloten.