OFNA/Hong Nor X3-GT – 1:8 nitro GT onroad racing car

OFNA, de Amerikaanse tak van Hong Nor uit Taiwan, heeft de introductie van de X3-GT 1/8th 4WD nitro kit aangekondigd. De nieuwe 1:8 nitro ontroad racer is gebaseerd op het buggy chassis van de X3; een populaire 1:8 nitro offroad buggy. OFNA/Hong Nor wil nu het succes van de stevig gebouwde X3 Sabre offroad buggy ook bereiken in de GT racing klasse.

De nieuwe OFNA/Hong Nor X3-GT – 1:8 nitro GT heeft een zeer soepel lopende vierwiel aandrijving met centrale aandrijfassen en is voorzien van kogellagers rondom. De schaal 1 op 8 GT-racer heeft een automatische 2-versnellingsbak en een krachtige .28ci (4,6cc) motor van het merk Force. De Force .28 motor is voorzien van een trekstarter voor een eenvoudige start en een gepolijste tweedelige uitlaat.

De onafhankelijke vering rondom bestaat uit speciaal ontwikkelde korte slag schokdempers met harde veren die zorgen dat er een minimale rijhoogte kan worden ingesteld, waarmee een optimale wegligging wordt bereikt. De vering is veelvoudig instelbaar met verschillende montagepunten op de draagarmen en schokdemper-bruggen. De rijhoogte en veer-voorspanning kan op de oliegevulde, aluminium schokdemper met een stelmoer worden ingesteld.
De aerodynamische Cosmic Race body en de, in de achterbumper geïntegreerde, diffuser dragen bij aan een goede wegligging waardoor bochten met een hoge snelheid genomen kunnen worden.

De X3-GT – 1:8 nitro GT onroad racing car is binnenkort leverbaar onder de OFNA of Hong Nor merknaam via de RC Hobby winkeliers die Hong Nor (of OFNA) in hun assortiment hebben.

Meer informatie: www.OFNA.com – OFNA X3-GT – 1:8 nitro GT onroad racing car

Reacties zijn gesloten.