M-Auto magazine no. 61 ligt in de winkel

Het tweemaandelijkse RC model auto magazine M-Auto viert dit jaar haar 10de verjaardag. Om dit te vieren heeft het magazine een leuke verloting voor abonnees en half juni wordt de geheel vernieuwde website gelanceerd. Natuurlijk staat ook deze nieuwe uitgave van het magazine weer bomvol tests, reviews, artikelen en mooie foto’s

In de nieuwste uitgave worden verschillende modellen uitgebreid getest; de spectaculaire Vaterra Hälix brushless monster truck, de fraaie Tamiya Neo FighterBuggy DT-03, de Tamiya TT-02D drift auto met een supermooie Toyota Celica GT-four 1990 body en een hoogwaardige 2WD 1:10 wedstrijd buggy van het britse merk Schumacher; de Cougar KF. Ook passeren enkele slotcars de revue waaronder de geweldig mooie en gedetailleerde Le Mans Miniatures Porsche 935.

Natuurlijk wordt er ook uitgebreide aandacht besteed aan de RC car techniek. Het laatste deel van het drieluik over LiPo accu’s gaat over wat je moet doen met oude LiPo accu’s, er wordt uitgebreid geschreven over de vele en hoogwaardige mogelijkheden van de Graupner Polaron Pro accu lader en een artikel over de Sky RC Toro TS120 competition regelaar met bijpassende ARES Pro competition motor.

Uiteraard staan er nog veel meer interessante artikelen in de uitgave van deze maand, maar daarvoor kan je misschien het best de online inhoudsopgave van deze maand bekijken op de website www.M-Auto.nl

22 juni 2014: On-road FUN op het circuit van MRM in Lelystad
Ook dit jaar organiseert Stichting RC-Promotie in samenwerking met M-auto magazine enkele on-road fundagen op de leukste circuits van Nederland. Op zondag 22 juni 2014 zal de FUNdag worden georganiseerd op het mooie, bochtige circuit van Model Racing Midland in Lelystad.

Het wordt het een echte fundag waarbij voor een kleine bijdrage van slechts 6.- euro zowel met brandstof model auto’s als ook met elektro model auto’s gereden kan worden. Dit is een kans om in een gezellige en ongedwongen sfeer kennis te maken met het rijden op een echt on-roadcircuit. Het kost slechts 6.- euro en dit is inclusief deelname aan de verloting welke aan het eind van de dag wordt gehouden. Tijdens de verloting zijn fraaie RC prijzen te winnen!

Het enige dat je hoeft te doen is je 1:10 (of kleinere) elektro- of brandstofauto mee te nemen en dezelfde kant op te rijden als de rest van de rijders. Het is de bedoeling er gewoon een gezellige dag van te maken, zonder verplichtingen.
Er is eigenlijk maar 1 regel: iedereen rijdt dezelfde kant op!

Ook zullen er demonstraties gehouden worden door ervaren wedstrijdrijders, een voor de deelnemers gratis(!) verloting van prachtige model auto’s en gerelateerde artikelen en de organisatie gaat op zoek naar de mooiste auto!

Schrijf je in voor deelname aan deze fun dag via de website van Stichting RC-Promotie.

Meer informatie:
www.m-auto.nl
www.rc-promotie.org

Reacties zijn gesloten.