HPI Racing BMW M3 E30 Body (200mm)

HPI heeft een model getrouwe replica body geïntroduceerd van de iconische BMW M3 E30. De body is geschikt voor chassis’ van 200mm breed (de meeste 1:10 nitro modellen) en kan met spoorverbreders ook op 190mm brede (elektro-) chassis’ gebruikt worden. De body is officieel door BMW gelicenseerd en is derhalve ook voorzien van fraaie originele logo’s en decals.

De HPI Racing BMW M3 E30 Body wordt geleverd als ongespoten, ongeknipte lexan body inclusief een ‘pre-cut’ stickervel waarop onder andere raamlijsten, koplampen, de grill, achterlichten en officiele logos, waarmee de auto een realistisch model van het origineel gemaakt kan worden. Zoals gemeld is de body geschikt voor 200mm brede chassis’ maar met spoorverbreders of velgen met 5mm offset past de body ook prima op 190mm brede elektro chassis’.
Een plak-instructie voor de stickers is bijgeleverd en de body is voorzien van markeringen voor de plaats van de bodyposts. De markering is op maat voor HPI modellen als de SPRINT 2 SPORT.

De BMW M3 E30 is een van de bekendste en beroemste Touring Cars van de jaren ’80. De M3 domineerde in verschillende wedstrijden van de DTM en de BTCC wedstrijd series, en won wedstrijden als de 24 uurs van de Nürburgring.
De straat uitvoering van de BMW M3 was voorzien van extra brede spatborden, brede wielen, een aerodynamisch pakket voor meer downforce op hoge snelheid en de motor was natuurlijk getuned voor extra vermogen. De BMW M3 wordt nog steeds gezien als één van de beste auto’s uit de jaren 80 en is onder andere genoemd als één van de “5 greatest drivers cars of all time” door het toonaangevende auto magazine Automobile Magazine.

Features:
Photorealistic die-cut premium vinyl decals include window frames, headlights, tail lights and more, plus official logos!
Front and rear light buckets
Molded polycarbonate rear wing
Overspray film and pre-cut vinyl window masks make painting fast and simple
A decal instruction sheet is included for decal placement
The body has dimple marks for body post drill locations
Molded from clear polycarbonate plastic for durability and long life
This is an officially licensed replica.
Clear body (finished example shown)

Meer informatie: HPI Racing.com – #17540 – BMW M3 E30 BODY (200mm)

Reacties zijn gesloten.