Werelkampioenschap 2015 RC-Driften in Emmen, Nederland

Deze week is tot en met 31 mei 2015 het Wereldkampioenschap 1:10 RC Car Driften bezig in de sporthal van Sandur Parcs in Emmen, Drenthe. Tijdens dit wereldkampioenschap zijn meer dan 100 van de beste RC-drifters uit de hele wereld aanwezig om te strijden voor de titel Wereldkampioen in de 2WD en de 4WD klasse.

Het Wereldkampioenschap driften in Nederland is begonnen! In Sandur Parcs Emmen wordt van 26 t/m 31 mei het WK-driften georganiseerd door www.d1-10.com en www.rcdriftevents.nl

De toegang voor het publiek is geheel gratis en zoals het een goede organisatie betaamd is er voor iedereen die RC-Cars een warm hart toedraagt van alles te doen. Zo zijn er diverse stands van shops, er is een testcircuit waar je zelf kunt proberen hoe het is om met een RC-car te driften en er is natuurlijk een uitgebreide infostand.

Je kunt de training, kwalificaties en wedstrijden volgen via een livestream op de volgende link:
http://www.ustream.tv/

Je vindt het evenement ook op Facebook: www.facebook.com/pages/D1-10com

Reacties zijn gesloten.